Geile amateur xxgabixx (25)

Acties

Informatie

xxgabixx (25)

Bericht van xxgabixx

ik ben een ondeugende dame, met lang bruin haar. ik heb een slank postuur met mooie rondingen. ik heb cup maat d en volle ronde billen. vertel je behoeftes en kom gezellig chatten ;)

Informatie over xxgabixx

Naam: xxgabixx
Leeftijd: 25
Woonplaats:
Ik spreek: NL
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: groen
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Frituur en drink graag Zoete witte wijn en bacardi.. Mijn hobbie(s): Film kijken. Feesten, drankje op een terras.. Mijn favoriete muziek is Verschillend metallica tot aan rap. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Ik heb niet echt een type, als er maar een klik is. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Doggy style en mijn favoriete plekje(s) zijn Bovenbeen. Bij mannen val ik op hun Handen. Piercings: 1. Relatie: . Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Ik ben ontdeugend, met humor maar ik kan ook heel lief zijn.. Mijn Sterrenbeeld is ram. Mooi aan mezelf: Mijn lichaam. Mijn levensdoel is: Zoveel mogelijk bereiken.. Mijn levensmotto is: Adem het verleden uit en adem de toekomst in. Webcam je vaak? ja. Rook je? ja. Mijn turn-off is Ik heb geen idee. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou