Geile amateur nikkie36 (52)

Acties

Informatie

nikkie36 (52)

Bericht van nikkie36

ben een leuk lekkere meid van 36 jaar en heb blond haar en bruine ogen en ben 1.72 lang met mij kan je altijd lekker lachen en natuurlijk heel veel meer dingen, kom maar snel !!! ik ben in voor hele hete seks en ik laat je alles zien!!! kom je?

Informatie over nikkie36

Naam: nikkie36
Leeftijd: 52
Woonplaats:
Ik spreek: NL
Lichaamsbouw: dik
Kleur haar: blond
Kleur ogen: bruin
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag eet graag wok of macaroni en jou!!! en drink graag neem thee of water en een wijntje. Mijn hobbie(s): sporten, wandelen en fietsen en seks wie wilt het beest uit me halen?. Mijn favoriete muziek is nederlandstalig,pop, hip hop. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op maakt me niet zo veel uit als die maar lekker geil is en humor heeft.. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is hondjes en oraal standje 69 en mijn favoriete plekje(s) zijn lekker buiten of verschillende plekken en me clitje !!!. Bij mannen val ik op hun pik en ballen en zijn borst. Piercings: . Relatie: . Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: ondeugend en heel stout !!!!!!. Mijn Sterrenbeeld is steenbok. Mooi aan mezelf: me lach en me billen en borsten en me sappige kutje niet te vergeten. Mijn levensdoel is: gezond te blijven en veel leuk en vooral lekkere dingen te doen . en wil nooit zonder seks komen te zitten kom je snel bij me, ik ben heel heet.. Mijn levensmotto is: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. en alles uit het leven halen. Webcam je vaak? ja. Rook je? ja. Mijn turn-off is niet !!!!. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou